Wie zijn wij?

Als kind waren wij altijd al bezig om met beperkte middelen werkende dingen te maken.  Eigenlijk doen we dat nu nog steeds.  Nu maken we intelligente cloudoplossingen voor ondernemingen in de supply chain. Forecasting, VMI-ondersteuning en Demand planning. Volledig te integreren in uw IT-landschap. Wij zijn er trots op en nog belangrijker is dat onze gebruikers er blij mee zijn.


Wat we willen?

Slimme oplossingen maken waar wij en onze klanten blij van worden en de wereld een stukje beter. We willen verspilling voorkomen door logistieke processen te verbeteren: minder verspilling van energie, grondstoffen, capaciteit, geld en overwerk.


Hoe we dat doen?

Door verbinding te maken met bedrijven. Daarna kunnen we interne processen beter op elkaar aansluiten, koppelingen maken met klanten en leveranciers, externe informatie toevoegen en slimme algoritmes inzetten.


Ambitie

Door te groeien kunnen wij algoritmes en interface hergebruiken. Wij kunnen kijken of we bij een capaciteitstekort in een logistieke keten gebruik kunnen maken van een overschot in een andere.  We zouden ons kunnen ontwikkelen tot een platform voor logistieke optimalisatie en kennis en algoritmes inzetten in andere branches.

Wij geloven dat IT niet moeilijk hoeft te zijn en een grote bijdrage gaat leveren aan groei en een betere wereld.  Gelooft u in ons?

Marcel

Product owner VMI

Jacco

Product owner Forecasting

Daan

Engineer

Marlies

Engineer

Roelof

Engineer

Bart

Engineer

Patrick

Technology & quality

Sjaak

Architect

Peter

Sales