Platform

Nice to read

Onze drive

Wij vinden het prachtig om oplossingen te bedenken, te bouwen en in te zetten. De oplossingen maken wij met informatie...
Lees meer

Vers van Hoogesteger

Hoogesteger is Europees marktleider in koud geperste verse sappen. Zij werkt met diverse geavanceerde productie technieken om in grote delen...
Lees meer

Het supplybrain platform

De 6 waarden van het Supplybrain platform

Makkelijk te gebruiken

Het platform plaatst de gebruiker centraal door het inzetten van ‘management-by-exception’.

Overal integreerbaar

Het platform integreert met alle paketten door gebruik te maken van het universele GS1 Retail Data Model.

Toekomstgericht

Het platform is toekomst vast door continu te blijven investeren in functionaliteit en techniek.

Service gericht

Het platform biedt volledige ontzorging door alles als Software-as-a-Service aan te bieden.

Doordacht

Het platform is robuust en schaalbaar door gebruik te maken van bewezen clouddiensten.

Veilig

Het platform is veilig door in elke ontwikkeling security vanaf het eerste moment mee te nemen.

Forecasting

Supplybrain’s slimme Forecasting automatiseert grotendeels het voorspellen van uw klantvraag. Laat uw demandplanners zich alleen focussen op datgene wat echt belangrijk is. Het biedt een taakgedreven manier van werken dat volledig is gebaseerd op het principe van managed-by-exception. Supplybrain’s Forecasting sluit naadloos aan op uw ERP en indien uw dat niet heeft kunt u deze ook standalone inzetten.

Lees meer

VMI

Supplybrain’s effectieve VMI Replenishment automatiseert het bevoorraden van de voorraadlocaties van uw klanten. Demand planners worden taakgericht ondersteund doordat VMI Replenishment tijdig overs en tekorten, en waar van toepassing het overschrijden van termijnen signaleert (verkoop, levering en houdbaarheid). Beschikbaarheid wordt gemaximaliseerd terwijl derving wordt gedecimeerd.

Lees meer

Production planning

Supplybrain's Production Planning maakt in één oogopslag duidelijk wanneer en hoeveel van het gevraagde product moet worden geproduceerd. Het ondersteunt uw demandplanners visueel en geautomatiseerd bij het bepalen van het ideale productiemoment. Supplybrain Production Planning houdt rekening (oa) met de vraag, de beschikbare capaciteit, product kenmerken (bv THT) en klantafspraken zoals levertijden en verkooptermijn.

Lees meer

EDI

EDI Managed Services van Supplybrain biedt u letterlijk toegang tot de digitale wereld van handeldrijven. En dat op een inzichtelijke, veilige en betrouwbare manier. Met EDI Managed Services verbindt u uw eigen backoffice aan de digitale snelweg en koppelt u moeiteloos met Supplybrain Forecasting, VMI Replenishment en Production Planning.
Lees meer

No time to waste?
Get in touch!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.